Slot Games Gcash Uslovi korištenja – HOME 387
Web stranica je u fazi izrade

Search

Kupovina
Kupovina putem sajta home387.com je veoma jednostavna. Izaberite proizvod koje želite i slijedite link DODAJ U KORPU. Unesite vaše lične podatke i pošaljite nam narudžbu. U slučaju da traženi uređaj trenutno nemamo na lageru, bićete kontaktrani radi dogovora. Robu možete poručiti i preko telefona.

Cijene
Sve cijene su izražene u KM sa PDV-om.

Način plaćanja
Plaćanje se vrši gotovinski, virmanom i karticama jednokratno.

Dostava
Dostava se vrši našim vozilima za kurirske isporuke preko kurirske službe X-Express.

Garancija
U opisu svih uređaja je istaknut vremenski period važenja garancije, ukoliko uređaj nema naznačen period garancija, taj uređaj ne podliježe garanciji. Garanciju za proizvode garantuje proizvođač, a ne home387.com.

Reklamacija
Skoro svi uređaji se testiraju i isprobavaju prije slanja tako da je mogućnost reklamacije veoma mala.

Povrat robe – 100% garancija
Povrat robe je moguć u roku od 5 dana od dana kupovine. Roba mora biti neotpakovana, nekorišćena u originalnom pakovanju. 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali). Kupac snosi sve troškove povrata robe prodavcu!

Zaštita privatnosti
U ime Internet prodavnice www.home387.com odnosno Agencija za reklamu i propagandu “KIK BiH”, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima to jest korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice www.home387.com kao i poslovni partneri  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti po zakonu Bosne i Hercegovine.

Back to Top
Product has been added to your cart